Deze stands waren op de NLVegan Fair op 7 september 2024 in Rotterdam

Veggie 4U

Veggie 4u bracht allerlei heerlijks naar de NLVegan Fair 2024. Deze vegan (online) supermarkt had een uitgebreid assortiment met onder andere vegan kazen, zoetigheid, maaltijdproducten en non-food. Bezoekers konden hun herbruikbare shopper goed gebruiken!

Fairfume

Fairfume bracht op 7 september hun eigen gemaakte parfums naar de NLVegan Fair. Ze boden luxe dames-, heren- en unisexgeuren aan voor eerlijke prijzen. Zocht je nog een cadeau voor iemand? Dan kon je zeker even langs hun stand gaan!

Pastiche

Met de sauzen van Pastiche Plant-Based maken bezoekers van elk gerecht een Caribisch feestje thuis. De (hete) sauzen werkten perfect als topping of marinade, en de vrolijke designs van de flessen zorgen ervoor dat je ze altijd op tafel wilt hebben staan.

Wheat.pray.love

Wheat.pray.love nodigde bezoekers tijdens de NLVegan Fair uit om de wondere wereld van seitan te ontdekken. Je kon er genieten van warme gerechten om je honger te stillen, maar ook seitan meenemen om thuis mee te experimenteren. Wat heb jij ermee gemaakt?

Plantpowders

Plantpowders ontwikkelt lekkere, duurzame en plantaardige producten. Van vitaminesupplementen tot proteïnebars, de bewuste vegan sporter was hier aan het juiste adres. Bezoekers konden een kijkje nemen bij de stand en bijvoorbeeld de high protein Vegan Beef Burger Mix proberen.

Atalanta

“De wereld kan veel mooier, het denken kan veel dieper.” Dat is wat Atalanta wilt uitdragen. Je kon ze vinden op de NLVegan Fair met boeken, brochures, kaarten, spellen en meer. De collectie bestond uit teksten voor jong en oud, want het is nooit te laat om te leren filosoferen.

Plenty Food

Meer dan 800 miljoen mensen lijden onnodig chronisch honger. Plenty Food support voedselprojecten in ontwikkelingslanden. Dit doen ze volledig plantaardig zodat de hulp aan mensen niet ten koste gaat van het welzijn van dier en natuur. Planten kunnen de wereld redden.

Hey Groentje

Amit & Daniëlle van Hey Groentje zijn op een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met India. Ze namen hun eigen stukje India mee naar de NLVegan Fair. Je kon hen daar vinden met hun kookboek, kruidenmixen, snacks en informatie over hun workshops en groepsreizen. Staat jouw volgende reis al gepland?

Hoi Footwear

Op zoek naar een nieuwe, frisse en eerlijke streetwear look? Bezoekers konden op 7 september langsgaan bij Hoi Footwear. De collectie, met het mannelijke kuiken in de hoofdrol, stond voor het losbreken van patronen, durven jezelf te zijn en opkomen voor wat jij belangrijk vindt.

Mixblik

Lekkere, duurzame maaltijden in blik met een sociaal aspect. Dat vond je bij Mixblik op de NLVegan Fair.

Bij Mixblik werken 20 vrouwen die pas kort in Nederland wonen. Ze maken de lekkerste gerechten uit hun cultuur terwijl ze Nederlands leren en interne opleidingen volgen.

Mozi Bakes

De NLVegan Fair was niet compleet zonder homemade vegan treats. Bij Mozi Bakes vonden bezoekers heerlijkheden uit de Braziliaanse keuken, homemade in Amsterdam. Inclusief glutenvrije opties! Ging jij voor zoet of hartig?

Stichting Vissenbelangen

“Doorbreek het net tussen vis en mens” was de slagzin van Stichting Vissenbelangen. Tijdens de NLVegan Fair vertelden ze alles over hun missie: de kennis over het onderwaterleven vergroten zodat meer mensen rekening gingen houden met de belangen van vissen en hun leefomgeving. Ze deden dit bijvoorbeeld door de campagne VisRijk. Een VisRijk is een gebied waar de belangen van zoetwatervissen en hun leefomgeving voorop staan, vrij van visserij en hengelsport.

Crow Bunny

Crazy Plant People verzamelden! Diervriendelijke merchandise met een boodschap was te vinden bij Crow Bunny. Van kleding en accessoires tot signs voor in huis, er was zeker een design dat bij jou paste!

Smaakaron

Een must voor alle zoetekauwen op de NLVegan Fair was Smaakaron. Handgemaakte glutenvrije vegan macarons in waanzinnige smaakcombinaties waren te vinden. Ging jij voor kweepeer-lavendel, pistache-abrikoos, caramel-banaan, klassiekers zoals vanille of hazelnoot-chocola, of probeerde je ze allemaal?

Stichting Melief

Naast al het heerlijke eten op de NLVegan Fair gaven we ook graag ruimte aan bijzondere stichtingen, waaronder Stichting Melief.

Zij hebben tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe en permanente plek te bieden. Zo kunnen de dieren rustig oud worden en zijn ze verzekerd van een onbekommerd leven.

Bezoekers konden langs hun stand op de fair voor meer informatie en leren over de verschillende manieren om hen te ondersteunen. Een leuk cadeau-idee: adopteer een dier op afstand!

Stichting Zilver

Stichting Zilver zet zich in voor huisdieren in asielen in Zuid- en Oost-Europa. Op de fair waren ze te vinden met handbeschilderde kopjes uit het asiel, honden- en kattenspeeltjes, en meer voor jouw geliefde huisdieren. Had je nog geen huisdier? Ze hielpen je graag jouw match te vinden!

Wilmersburger

Wilmersburger

Wist jij dat Wilmersburger is ontstaan vanuit een platform met vegan recepten en productaanbevelingen? Ze kwamen er snel achter dat er één ding echt ontbrak in de collecties: een vegan kaasalternatief.

Op de NLVegan Fair waren ze te vinden met hun eigen ontwikkelde vegan kaas. Wat heb jij ermee gemaakt?

Veggie Garden

Op zoek naar vegan fish tofu, cashew truffle ‘cheese’, een high cheese pakket of heerlijke plantaardige desserts? Je vond het allemaal bij Veggie Garden.

Bezoekers maakten tijdens de NLVegan Fair kennis met een gedeelte van hun assortiment voor thuis en genoten gelijk van hun eigengemaakte Taiwanese treats!

Freshfoodbag

Freshfoodbag maakt plantaardig eten wel heel gemakkelijk! Ze leveren kant en klare pakketjes aan huis die je alleen nog maar even hoeft op te warmen. Elke maand leveren ze een ander menu.

Op de NLVegan Fair konden bezoekers kennismaken met hun gerechten, zoals frietjes met stoofvlees, pasta’s, chocoladezoenen en meer.

Lonneke Grimbergen Art

Lonneke Grimbergen Art maakt realistische tekeningen met pastelkrijt en potloden. Met haar werk vraagt zij aandacht voor onze relatie met de natuur en andere dieren.

Lonneke maakte de NLVegan Fair een stukje mooier met onder andere prenten, tassen, kaarten en kalenders.

Fervena

Fervena maakt heerlijke plantaardige kazen met aandacht voor jouw darmflora!

Alle Fervena producten zijn op basis van cashew en gefermenteerd, wat ze niet alleen hun unieke smaak geeft maar ook de verteerbaarheid verbeterd en jouw darmflora voedt. Daar wordt je hele lichaam blij van!

SuzySun

SuzySun voldoet aan al jouw vegan en planet-proof wensen op het gebied van make-up, verzorgingsproducten, huishoudproducten, woonaccessoires en sieraden.

Van natuurlijke parfums tot vegan geurkaarsen en armbandjes. Bezoekers gingen zeker even bij haar stand langs om zichzelf, of iemand anders, te verwennen.

Sanctuary het Wijland

Bij Sanctuary het Wijland is “Wij” meer dan alleen de mens. Ze gaan voor een wereld waarin alle dieren, mensen inclusief, naast elkaar leven op basis van gelijkwaardigheid en in harmonie met de natuurlijke omgeving.

Op de NLVegan Fair vertelden ze graag op welke manieren ze hieraan werkten en hoe jij daarbij kon helpen!

Bite Back NL

De missie van Bite Back NL is om campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren door middel van geweldloze actie.
Dit doen ze onder anderen door campagnes en voorlichtingen zoals de campagne “Uitgemolken” en “Dolfinariumvrij Nederland”.
Meer willen weten en ontdekken hoe jij kon helpen? Bezoekers konden langsgaan bij de stand op de NLVegan Fair!

The Vegan Sausage King

“Eat what you love without compromise,” dat is de gedachte van The Vegan Sausage King. Van smaakvolle braadworsten tot sissende hotdogs, vegan bouillon en smaakversterker, brachten ze een scala aan smaken naar de NLVegan Fair.

Mambeco

Mambeco is een duurzame webshop boordevol duurzame producten voor een plasticvrije levensstijl, voor beginners én gevorderden.

Ze testten alle producten zelf, dus gaven ze je graag advies. Bezoekers konden langsgaan bij de stand op de NLVegan Fair en hun volgende stappen zetten naar een no-waste levensstijl.

The Green Table

The Green Table is de versbereide maaltijdinnovatie van dit moment.

Niet alleen zijn de maaltijden gezond met Nutri-score A of B, dankzij de grote hoeveelheid groenten en (plantaardige)eiwitten; ook zijn de maaltijden lang houdbaar buiten de koelkast, volledig plantaardig, hypoallergeen en daarmee duurzaam én inclusief.

Gemakkelijker kan niet. Of je nu weinig tijd hebt, tot laat werkt, op reis bent met je tent of een te kleine koelkast hebt. Altijd een gezonde maaltijd voor het grijpen!

AM V Cookies

Plantaardige koekjes, ambachtelijk gebakken met biologische ingrediënten.

AM V Cookies laat je watertanden met smaken als Million Berry Bliss en zelfs glutenvrije Salted Chocolate Chip koekjes.

Kwam je ook proeven?

Natural Blend

Natural Blend maakt 100% natuurlijke superfood blends. Die kun je eenvoudig toevoegen aan je lattes, smoothies, ontbijtjes en nog veel meer!

Bezoekers konden op de NLVegan Fair hun Anti-stress, Energie en Collageenblend proeven en de voordelen ontdekken.

Vega La Vie

Bij Vega La Vie genoten bezoekers van de heerlijkste gebakjes, gemaakt met grotendeels biologische en raw ingrediënten.

Wat denk jij, koos je voor een choco-citroen hapje of toch een stukje aardbei-munttaart?

Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Natuurlijk was de stand van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme ook te vinden op de NLVegan Fair! Bezoekers konden langskomen en aan het rad van fortuin draaien om leuke prijzen te winnen.

De NVV is niet alleen een fijne community van vrijwilligers en leden, maar ook een kenniscentrum over het veganisme. Iedereen was welkom voor een praatje of om vragen te stellen.

Heb jij ons geholpen om van het veganisme in Nederland een fijne, hechte community te maken waar iedereen zich welkom voelt?

Vegaliano

Vegaliano staat bekend om zijn heerlijke, authentieke Italiaanse ingrediënten, boordevol smaak en 100% vegan.

Van vegan parmezaan tot carbonara-kit, dat werd smullen! Bezoekers konden langskomen bij de stand van Vegaliano en zich laten verrassen.

Captain Paul Watson Foundation

Een van de goede doelen die je tegenkomt op de NLVegan Fair is de Captain Paul Watson Foundation.

Deze stichting, opgericht door de legendarische milieuactivist Paul Watson, zet zich wereldwijd in voor de bescherming van onze oceanen en hun bewoners.

Bij hun stand leerden bezoekers meer over hun belangrijke werk, ontdekten ze hoe zij konden bijdragen aan een betere wereld, en hoorden ze inspirerende verhalen van mensen die zich inzetten voor het behoud van onze planeet.

Bezoekers misten deze kans niet om in contact te komen met echte oceaanbeschermers!

Punk Dog

Punk Dog was er klaar voor om de NLVegan Fair te rocken!

Deze cateraar maakt bijzondere gerechten met een punky Braziliaanse twist. Op 7 september namen ze hun vegan hot dogs mee, en geloof ons, die wilde je proeven!

De Vegan Mindset Coach

Renee, oftewel de Vegan Mindset Coach, gelooft dat veganistisch leven op een leuke, makkelijke en gezonde manier voor iedereen mogelijk is.

“Ieder vegan verhaal is anders. Zo zal mijn verhaal er heel anders uit zien dan dat van jou en zal ik andere keuzes maken dan dat jij zou doen.

Ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen kennis te laten maken met hun eigen vegan mindset.”

Behoefte aan een stukje begeleiding tijdens jouw vegan reis? Bezoekers konden de Vegan Mindset Coach ontmoeten op de NLVegan Fair.

Eliya’s Lean & Clean

Eliya’s Lean & Clean vervangt het ongezonde door het gezonde.

Zo kun je met een gerust geweten genieten van knoflook-, andalouse-, of sweet dille mosterdsaus.

Ze ontwikkelen en produceren hun plantbased sausjes in Rotterdam, lokaler kan het niet!

Deug

Bij Deug vind je ethische en duurzame gitaren

Ethisch omdat alle materialen vrij van dierlijke producten en kinderarbeid zijn.

Duurzaam omdat het hout grotendeels van Nederlandse bodem is en alle hardware zo lokaal mogelijk wordt ingekocht.

Wil jij een echt unieke gitaar? Bezoekers konden langskomen bij de stand van Deug op de NLVegan Fair.

The Orangutan Project

The Orangutan Project zet zich al sinds 1998 in voor de bescherming van Orang-oetans. Samen met wildlife experts en hun community om zorgen ze dat de Orang-oetan niet uitsterft.

Jouw steentje bijdragen? Bezoekers konden langskomen op de NLVegan Fair en ontdekken hoe zij konden helpen.

Koek & Kruimels

Koek & Kruimels wil de bakwereld vernieuwen met hun vegan koeken en bakmixen.Ze combineren duurzaamheid, kwaliteit en humor in hun koeken om het milieu positief beïnvloeden en jou laten glimlachen.
Want wie gaat er nou niet lachen van zo’n heerlijke koek?

Heb jij het ook uitgeprobeerd op de NLVegan Fair?

Misky Mikuy

Misky Mikuy was op de NLVegan Fair!

Deze Rotterdamse ondernemer nam haar ambachtelijke, vegan empanadas met authentieke Peruviaanse smaken mee. Street food gemaakt met liefde en passie.

Vega-Life

De geliefde (web)winkel Vega-Life is aanwezig als standhouder op de NLVegan Fair!

Bezoekers konden langskomen en het brede assortiment aan vegan producten ontdekken, waaronder trendy schoenen, natuurlijke cosmetica, heerlijke lekkernijen én voeding voor je viervoeters.

Pirata Lab

Pirata Lab was erbij als standhouder op de NLVegan Fair!

Bezoekers konden langskomen en zich laten verrassen door de collectie van duurzame, vegan kleding, allemaal met een stoere, eigenzinnige twist. Denk aan statement shirts en grappige vegan leuzen. Ze bezochten de stand en ontdekten hun nieuwe favorieten!

Vegan Church

Het leven is het mooiste geschenk dat je kunt krijgen. Vegan Church gunt dat élk dier.

Vegan Church is een platform dat vegan christenen de mogelijkheid biedt om elkaar te ontmoeten en om hun vegan lifestyle te verbinden aan hun geloof. Op de NLVegan Fair gaven ze je graag meer informatie en boden ze een luisterend oor.

Just Yuhi Foods

Je hoefde zeker geen honger te krijgen tijdens de NLVegan Fair, want ook @Just Yuhi Foods was met hun heerlijke catering aanwezig op 7 september!

Had jij zin in Pani Puri, samosa, pakora, Aalo Gobi of een Mango Lassi?

Chi-Algae

Dagelijks Omega-3 binnen krijgen is belangrijk voor je algehele gezondheid, de algenolie van Chi-Algae is een vegan alternatief voor visolie.

Duurzaam, efficiënt, zuiver en een essentiële bron van Omega-3.

Rotterzwam

Rotterdam? Nee, Rotterzwam!

Bij de kraam van Rotterzwam konden bezoekers genieten van heerlijke vegan oesterzwammen saucijzenbroodjes en de Cafaberry Bar, een koffiereepje in vier smaakvolle varianten. Daarnaast brachten ze hun innovatieve Koffiefris zeepjes mee, én voor de thuisavonturiers was er een DIY Oesterzwam Growkit!

Lekker Plantaardig

Er was goed nieuws voor kookliefhebbers!

Lekker Plantaardig was aanwezig op de NLVegan Fair met hun kookboek, gevuld met 144 verrukkelijke vegan recepten. Of je nu een ervaren veganist bent of gewoon zin had om iets nieuws te proberen, dit boek biedt voor iedereen iets lekkers en gezonds.

Men liet zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de plantaardige keuken en kon een stukje van deze culinaire creativiteit meenemen naar huis!

Ell’s Petisserie

Op de NLVegan Fair verwenden bezoekers niet alleen zichzelf, maar ook hun harige vriendjes. Bij Ell’s Petisserie vind je een uitgebreid assortiment van vegan snacks en koekjes. Alles is 100% plantaardig en speciaal samengesteld om je huisdier te laten genieten van iets lekkers én gezonds.

“Onze snacks zorgen niet alleen voor blije bekkies, maar ook voor blije poepjes!” – aldus Ell’s.

Helaas waren huisdieren niet toegestaan op de NLVegan Fair, dus jij moest voor ze op pad gaan.

Starfish Deli

Starfish Deli was erbij op de NLVegan Fair!

Helemaal uit Antwerpen kwam Starfish Deli met hun heerlijke ambachtelijke instant mixen! De perfecte mixen voor de meest luie bakkers onder ons, maar met een waanzinnig homemade resultaat. Bezoekers konden proeven en ontdekken hoe gemakkelijk het was om iets lekkers op tafel te zetten!

Floral Nectar for Honeys

Bezoekers maakten kennis met Floral Nectar for Honeys op de NLVegan Fair!

Deze bijzondere stand bood een scala aan heerlijke en 100% vegan producten die de zoete smaak van honing op een bijvriendelijke manier nabootsten. Alles is met liefde en respect voor de natuur gemaakt.

Rudy’s Kombucha

Rudy’s Kombucha is 100% natuurlijk, zonder stabilisatoren en kleurstoffen én zonder suikers.
Ze streven naar een volledig carbonneutral productie en 1% van de opbrengst van elk blikje gaat naar een hondenopvang. Lekker, gezond en duurzaam bezig dus! Heb jij het geprobeerd op de NLVegan Fair?

Rebel Rebel

Rebel Rebel… de Dordtse place to be, was op de NLVegan Fair!
Rebel Rebel is een bruisende culturele plek waar smaak en creativiteit samenkomen.
Proef op de fair hun onweerstaanbare vegan wraps, broodje gyros, boterkoek en brownies.
Bezoekers waren erbij en ontdekten de unieke vibe van Rebel Rebel op de NLVegan Fair.!

Gelato di Geronimo

Chocoholics opgelet! De vegan handgemaakte chocolade van Gelato Di Geronimo is eetbare kunst.
Op de NLVegan Fair vond je hem met zijn bonbons, Dubai chocolade en gevulde chocoladepumps.

Veggiedeli

Veggiedeli is niet alleen de one-stop-shop voor jouw al jouw 100% plantaardige lekkernijen maar richt zich zeker ook op niet-veganisten. Waarom? Om te laten zien hoe lekker vegan eten kan zijn en je zeker niets hoeft te missen!

Minestrone Cookbooks

Minestrone Cookbooks was aanwezig als standhouder op de NLVegan Fair!

Ze namen hun inspirerende boeken De Basis Plantaardig en Het Gerecht Plantaardig mee, geschreven door de getalenteerde veganchef Pieter-Jan. Of je nu op zoek was naar een stevige basis in plantaardig koken of juist verfijnde gerechten wilde leren bereiden, deze boeken waren een must-have!

Menseneten

Mensen eten op de NLVegan Fair? Margaret, de stalen koe onderzoekt het. ‘Menseneten’ is een uniek lespakket voor de basisschool.
Dit gratis lesmateriaal helpt juffen en meesters om kinderen bewust te maken van hun eetpatroon, met een focus op de voordelen van eten zonder dieren. Een geweldige kans om de nieuwe generatie kennis te laten maken met aardig plantaardig eten!

Inclusive Bites

Gebak met traditionele ingrediënten is niet inclusief. Met het lekkers van Inclusive Bites hoef je je echter nergens zorgen over te maken! Niet alleen is het vrij van allergenen als gluten, het is ook helemaal vegan en gemaakt met (com)passie voor dier en milieu.
Iedereen verdient taart!

The Sustainable Superstore

The Sustainable Superstore is een kersverse webshop die haar eerste verschijning maakte op de NLVegan Fair!

Je vond er enkel duurzame producten, wat betekende dat alles uiteraard vegan was. Het aanbod was divers: huishoudartikelen, losse thee, persoonlijke verzorging, zero waste-producten, maar ook geupcyclede kunst en kleding.

Ming Ling

Ming Ling kwam onze smaakpapillen verwennen op de NLVegan Fair.

Ze brachten een heerlijke selectie van vegan Aziatische lekkernijen mee, zoals mochi cake, mochi mousse, mochi cookies en mango sticky rice. Daarnaast konden bezoekers genieten van verfrissende bubble tea!

Pawr

Meer veggies, minder vlees!
Dat is het motto van Pawr. Een dierenarts en een voedingsdeskundigen vonden dat onze planeet wel wat plantaardiger kon zijn, en ontwikkelden samen meerdere smaken plantaardig hondenvoer.
Pompoen, wortel, mais en boekweit? Zeg nou zelf, daar ga je toch van kwijlen?

Ethical Gains

Ethical Gains zorgt ervoor dat jij als sportieve vegan de fitste en gezondste versie van jezelf kunt zijn

Personal trainer en online coach Timo hielp bezoekers om hun fitnessdoelen te bereiken op een plantaardig dieet. Op de NLVegan Fair konden ze langskomen bij de stand voor advies, én voor zijn boek, Zelfstandige Vegan.

Vegan Food Tour

Vegan Food Tour Nederland organiseert culinaire wandeltochten in Utrecht, Amsterdam, en nu ook Rotterdam. Ze waren met een stand aanwezig, en speciaal voor de NLVegan Fair hadden zij een kleine versie van de Rotterdamse tour in elkaar gezet, en bezoekers konden gratis meelopen!

Meer stands en sprekers

Het aantal standhouders groeide in aanloop naar het event. We voegden steeds nieuwe toe aan deze pagina.
Weten welke sprekers er waren? Kijk op onze pagina Sprekers en programma.

Praktische informatie

Wilde je meer weten over de locatie, de heenreis, parkeren en toegankelijkheid? Zie de pagina met praktische informatie.

Deelnemen als standhouder?

Had je interesse om als standhouder deel te nemen aan de NLVegan Fair?
Voor aanmelden of vragen kon je ons mailen.

Was je er ook bij?

We keken ernaar uit je te ontvangen op 7 september. Leuk als je erbij was!