Kok gezocht in Utrecht

Dit subforum is voor oproepen voor vrijwilligers of vacatures te plaatsen. Of eventueel werkgerelateerde aanbiedingen te plaatsen. Bijvoorbeeld een oproep voor als je een cateraar nodig hebt of juist diensten hebt aan te bieden.

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
Fynnya
Berichten: 2759
Lid geworden op: zo jul 01, 2007 15:20
Leefwijze: part-time veganist
Locatie: Utrecht

Kok gezocht in Utrecht

Bericht door Fynnya » wo apr 21, 2010 9:46

Ik zag op http://www.ekobaan.nl/" target="_blank onderstaande advertentie staan. Ze koken vegetarisch en voor een deel ook veganistisch, dus ik dacht dat is vast leuk voor veganisten. Ik zag dat ze een tijdje geleden ook vrijwilligers zochten die het leuk vinden te helpen met koken.

==Biologisch vegetarisch brunchcafe zoekt koks voor collectief==

Elke eerste zondag van de maand organiseert 'Kok in een rok' een biologisch brunchcafe in hostel Strowis in Utrecht. Je kunt dan genieten van een heerlijk brunchbuffet vol met lekkere broodjes, zelfgemaakt beleg, pizza, salades, fruit en meer. Alles is biologisch en vegetarisch, met voldoende keus voor veganisten.

:Tijd: 12.00 - 15.00 uur
:Adres: Boothstraat 8, Utrecht
:Kosten: 12,50 euro p.p. (incl. drankje)
:reserveren is niet mogelijk

'''Koks gezocht voor collectief'''
'Kok in een rok' is van plan om in de loop van dit jaar het goedlopend brunchcafe om te bouwen tot een collectief. Op dit moment zitten we nog in de brainstormfase. Lijkt het je wat om hier aan mee te doen en/of heb je zin om mee te denken? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar

*{{at|angelique|kokineenrok.nl}}

*[http://www.kokineenrok.nl Kok in een rok]

Plaats reactie